Wykształcenie: średnie zawodowe
Wyksztalcenie min. średnie (ekonomiczne, techniczne lub chemiczne), min. 3 lata na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej, umiejętności: samodzielne zarządzanie działem produkcyjnym, podejmowania decyzji w zakresie produkcji, organizacyjne i współdziałania z większą ilością osób, umiejętności komunikacyjne i mediacyjne, umiejętność zarządzania zespołem i wyznaczania jasnych, możliwych do realizacji zadań. Dodatkowo: znajomość zagadnień z zakresu mechaniki i maszyn, znajomość zagadnień GMP, BHP i HACCP.
Goliszew
Umowa o pracę na okres próbny
od 6 000 do 8 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
warmińsko-mazurskie / Iława
Nadzór nad procesem produkcyjnym, organizacja pracy podległych pracowników, znajomość obsługi maszyn stolarskich, kontrola jakości produkowanych wyrobów, dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy (BHP), współpraca z kierownictwem i innymi działami firmy,...
SZCZEGÓŁYdzisiaj
warmińsko-mazurskie / Morąg
zarządzanie procesami produkcyjnymi, realizacja procesu produkcyjnego Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Wymagania inne: ks. sanitarno-epidemiologiczna
SZCZEGÓŁY2025-04-16
opolskie / Źlinice
PRZYRZĄDZANIE CIAST I WYPIEKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ RECEPTURĄ W CUKIERNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Handel - książeczka sanitarno - epidemiologiczna Uprawnienia: doświadczenie w pracy w...
SZCZEGÓŁY