Enter your keyword

Kierownik działu w lokalu gastronomicznym

Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Miejsce pracy: Kraków
Numer: StPr/24/6169
OBOWIĄZKI:
Przyjmowanie rezerwacji w języku hebrajskim, obsługa systemu rezerwacji, nadzorowanie pracy pracowników, reprezentowanie firmy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: hebrajski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia: Certyfikat - język angielski na poziomie B2
Uprawnienia: szkolenie Microsoft Word - Zaawansowany
Uprawnienia: Administracja systemami komputerowymi


Wymagania inne:

Nadzorowanie pracy pracowników, przyjmowanie rezerwacji w języku hebrajskim.

Miejsce pracy:

Kraków


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

Podobne oferty

Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku

dolnośląskie / Duszniki-Zdrój

Kierowanie działem mieszkaniowym, organizowanie pracy zespołu, reprezentowanie spółki w kontaktach z mieszkańcami i instytucjami. Wymagane umiejętności; znajomość systemów informatycznych wspierających zarządzanie nieruchomości, delegowanie zadań....

SZCZEGÓŁY

Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu

zachodniopomorskie / Dębno

Zarządzanie i nadzór nad zespołem pracowników. Zarządzanie produkcją. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: Doświadczenie na stanowisku kierowniczym

SZCZEGÓŁY

Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku

podkarpackie / Bukowsko

Utrzymanie ciągłości produkcji oraz bieżących napraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: gimnazjalne Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY